Trainer

Trainer

Gert Bolier

 

Hoi, welkom op de site van Loopgroep Berkel. Sinds 1978!! loop ik al hard, een heerlijke sport waar ik enorm veel plezier aan beleef. Sinds 2010 ben ik trainer, niets is leuker dan op stap te gaan met beginnende of gevorderde lopers om op een leuke, ontspannen en verantwoorde manier trainingen te verzorgen in de schitterende omgeving van Berkel en Rodenrijs en daarbuiten.

Trainer

Trainer

Diana van IJzendoorn

 

Sinds 2016 is mijn passie voor hardlopen ontstaan. Een vriendin van mij vroeg of ik met haar een 5 km mee wilde lopen. En het was liefde op het eerste gezicht. Al snel breidde ik uit naar 10 km, een halve marathon en zelfs de marathon. Mijn droom is om de 6 Majors te lopen, Tokyo en Berlijn staan al op mijn naam.

Naast het hardlopen, doe ik aan mountainbiken. Prima sport om naast hardlopen te doen i.v.m. krachttraining.

In het afgelopen jaar ben ik gevraagd om Loopgroep Berkel. te komen ondersteunen in de trainingen. Super leuk om te doen, omdat ik de lopers zie groeien en geweldige prestaties zie leveren. Dat ik daar een kleine bijdrage aan mag leveren is geweldig! 

Trainer

Trainer

Arjan van IJzendoorn

 

Vanaf 2016 ben ik een gepassioneerd hardloper. Van 5 km naar 10 km, vervolgens naar een halve marathon, met destijds als doel in 2017 mijn eerste marathon in Tokyo. Dit doel is inmiddels bereikt en ben ik jaarlijks aan het trainen voor de overige marathons van de Six Majors.

Naast het hardlopen, heb ik een passie voor Trailrunning. Lekker in de natuur, even jezelf terugtrekken van alles wat er om ons heen gebeurt, omringt door vogelgezang en een serene rust. Ook het mountainbiken behoort tot één van mijn hobby’s en ik probeer daar wekelijks tijd voor te vinden. In 2018 ben ik aangesloten bij Loopgroep Berkel.

Na een aantal maanden de start en groei van Loopgroep Berkel te hebben meegemaakt ben ik door Gert gevraagd om hem te assisteren met de begeleiding van de lopers. Over deze vraag hoefde ik niet lang na te denken! Natuurlijk wilde ik mijn steentje bijdragen en vanuit mijn enthousiasme de passie voor het lopen doorgeven.