Lidmaatschap & Groepsindeling

Opstartgroep

Wil je starten met hardlopen, maar vind je het lastig om dit zelf te doen? Of wil je gewoon fit worden samen met andere startende hardlopers? Train dan in 10 weken naar de 5 km in de opstartgroep! Meer info over de Opstapgroep vind je HIER. Vrijblijvend aanmelden voor de Opstapgroep kun je op deze pagina doen.

Meld je hier aan
voor de opstartgroep!

Na aanmelden verschijnt er een verzendbevestiging, binnen 24 uur geen reactie?  neem dan contact op met 06-24750598

Opstapgroep

Beginnende of herstartende hardlopers met een basisconditie vanaf 0 die na 10 weken á 2 trainingen per week (woensdagavond en zondagochtend) 5 km achtereen kunnen hardlopen. De opstapgroepen starten 2 x per jaar, in januari en in september. De eerstvolgende opstapgroep start zondag 1 oktober 2023. Mocht je interesse hebben gebruik dan het aanmeldformulier hierboven, het verplicht je tot niets, de eerste training is gratis………… en het levert je zoveel sportief plezier op…

Kosten en Inschrijven Opstapgroep

De kosten voor de 10 weken in de opstartgroep zijn €120,-. Na je vrijblijvende aanmelding ontvang je binnen 24 uur een ontvangstbevestiging per email. De eerste training krijg je gratis, defintieve aanmelding en betaling van het inschrijfbedrag pas NA de eerste kennismakingstraining.

Groepsindeling voor gevorderde lopers

Loop je al? Ontdek dan welk niveau en avond bij jou past. Weet je het niet zeker of je op het juiste niveau zit? Neem dan even contact op.

Loop een proefles geheel gratis mee en maak kennis met onze groepen. 

Meld je hier aan
als gevorderde loper!

Na aanmelden verschijnt er een verzendbevestiging, binnen 24 uur geen reactie?  neem dan contact op met 06-24750598

Gevorderde loper A

Gevorderde loper A – 10 km in 10 km/u en A+ – >10 km in >10 km/u, (dinsdag (A,A+), woensdag (A,B,C,D,) en donderdag (A,B)

Trainen kan op dinsdag, woensdag en donderdag

Lopers met een basisconditie die minimaal 10 km achtereen in een tempo van minimaal 10 km/u (6:00 min/km) kunnen hardlopen en die tot doel hebben kracht en conditie te verbeteren. Trainingen bestaan voornamelijk uit Interval c.q. tempo duurlopen. Het inloop tempo is gelijk aan de minimale norm voor deze groep (10 km/u), de interval en tempo onderdelen worden afgelegd in de individuele training intensiteit.

Gevorderde loper B - 10 km in 9,5 km/u (woensdag en donderdag)

Trainen kan op woensdag en donderdag

Lopers met een basisconditie die minimaal 8 km en maximaal 10 km achtereen in een tempo van minimaal 9,5 km/u (6:20 min/km) kunnen hardlopen en in principe tot doel hebben kracht en conditie te verbeteren. Trainingen bestaan voornamelijk uit Interval c.q. tempo duurlopen. Het inloop tempo is gelijk aan de minimale norm voor deze groep (9,5 km/u), de interval en Tempo onderdelen worden afgelegd in de individuele training intensiteit.

Gevorderde loper C - 9 km in 9,5 km/u (woensdag)

Trainen kan op woensdag

Lopers met een basisconditie die minimaal 7 km en maximaal 9 km achtereen in een tempo van minimaal 9 km/u (6:40 min/km) kunnen hardlopen en in principe tot doel hebben kracht en conditie te verbeteren. Deze groep is bestemd voor lopers, uit de laatste opstapgroep of herintredende hardlopers die de draad weer willen oppakken of herstellende zijn van een blessure en tot doel hebben aan te sluiten bij de B groep. Deze groep is ook bestemd voor lopers die geen sportieve ambities hebben en enkel tot doel hebben om wekelijks in groepsverband willen blijven hardlopen.

Trainingen zullen hoofdzakelijk bestaan uit intervaltraining c.q. Tempo duurlopen. Het inloop tempo is gelijk aan de minimale norm voor deze groep (9 km/u), de interval en tempo onderdelen worden afgelegd in de individuele training intensiteit.  

Gevorderde loper D - 8 km in 8,5 km/u (woensdag)

Trainen kan op woensdag

Lopers met een basisconditie die minimaal 5 km en maximaal 7 km achtereen in een tempo van minimaal 8 km/u (7:30 min/km) kunnen hardlopen. Deze groep is bestemd voor herintredende lopers, lopers uit de opstapgroep of lopers herstellende van een blessure. Mogelijk doel is aansluiting vinden bij Groep C. Deze groep is ook bestemd voor lopers die geen sportieve ambities hebben en enkel tot doel hebben om wekelijks in groepsverband hard te lopen.

Trainingen worden gekenmerkt door rustige duurlopen afgewisseld met lichtte interval voor diegene die willen doorstromen naar de C. Het inloop tempo is gelijk aan de minimale norm voor deze groep (8 km/u), de interval en tempo onderdelen worden afgelegd in de individuele training intensiteit. 

Kosten voor gevorderde loper A, B, C & D

 Geen maandelijkse contributie je betaalt alleen als je komt trainen!

Na aanmelding ontvang je binnen 24 uur een ontvangstbevestiging per email. Na je gratis vrijblijvende introductietraining ontvang je, als je besluit bij ons te blijven lopen, een factuur. Deze factuur bestaat in 2022 uit:

– éénmalige inschrijfkosten á € 10,00

– KNAU jaarcontributie  á € 20,00

– Knipkaart voor 10 trainingen á € 55,00. De knipkaart is onbeperkt geldig en zal ook na een eventuele tariefwijziging geldig blijven.

Betaling bij voorkeur d.m.v. een tikkie nadat je de factuur in je mail hebt ontvangen.

 

Zondagochtend | Vrije looptrainingen

Deze training is vrij toegankelijk voor iedere loper van Loopgroep Berkel. Meestal zal er een trainer aanwezig zijn maar dit is echter geen vaste waarde. Hierover word je vooraf via App geïnformeerd. 

** In principe wordt op de laatste zondag vanaf maart tot en met augustus een training georganiseerd op een andere locatie, hierbij is/zijn, indien mogelijk, trainer(s)/begeleiders aanwezig. Dit is een betaalde knipkaarttraining. De zondag trainingen bestaan hoofdzakelijk uit duurlopen met incidenteel een Fartlek training(vaartspel).

Restitutiebepaling & Aansprakelijkheidsverklaring

Opstapgroep

Bij beëindiging van deelname aan de opstapgroep vóór de vooraf bepaalde einddatum vind geen restitutie plaats. Indien in de 1e 3 weken van het schema na startdatum een blessure optreedt die verdere deelname onmogelijk maakt zal deelnemer met een reductie van 50% mogen deelnemen aan de eerstvolgende opstapgroep. (excl. het KNAU Lidmaatschap)

Gevorderde lopers

Bij beëindiging van je loopactiviteiten bij Loopgroep Berkel vind geen terugbetaling plaats. Je kan de door jou aangeschafte kaart ter overname aanbieden aan andere lopers van Loopgroep Berkel.

Aansprakelijkheidsverklaring

Na betaling en ontvangst van uw knipkaart verklaart u Loopgroep Berkel, trainers van Loopgroep Berkel en/of leden van Loopgroep Berkel nooit aansprakelijk te stellen voor zaak- en/of lichamelijk letsel veroorzaakt door of aan u tijdens trainingen van Loopgroep Berkel .

Verzekering KNAU

Na betaling en ontvangst van uw knipkaart bent u middels een collectief afgesloten Aanspakelijkheidsverzekering verzekerd. Voor de voorwaarden hiervan klikt U hier .